Pančevo

Idemo u provod!!!

pancevo | 07 Novembar, 2008 15:30

Uvek kada dođe petak ja postavim sebi par pitanja: gde da izađem? S kim da izađem? Kako da se extra provedem? Odgovore na ova pitanja uglavnom nemam jer nikad ne znam šta ima u gradu. Da se to i vama ne bi dešavalo vi posećujte ovaj blog i uvek će te biti snabdeveni svežim informacijama. Laughing

U petak 7.11.2007.

U caffe clubu Kuglna biće održana promocija LÖWENBRÄU piva od 22.00 h.

U diskoteci Metro u Starčevu gostuje Ena Popov sa početkom od 23 h.

U caffe Barum Barum-u biće održan Mr. Stefan Braun Diesel party i promocija koktela 

U subotu 8.11.2007.

U caffe Barum Barum-u gostovaće OK bend.

U diskoteci Plato u Starčevu gostuje Marocco band, gogo igračice i Dj gost iznenađenja. 

Pančevo u Evropi, Evropa u Pančevu

pancevo | 07 Novembar, 2008 14:55

Poznavaoci sportskih prilika u našem gradu ne pamte kada je Pančevo imalo dva predstavnika u evropskim takmičenjima. Ove jeseni upravo to nam se događa. Dame u dresovima i patikama istinski su ponos Pančevki i Pančevaca. Rukometašice Dinama–Petrohemije već drugu godinu zaredom igraju u evropskom kupu, a u novoj sezoni pridružile su im se i odbojkašice Dinama–Azotare.

Rukomet 

Prva utakmica trećeg kola Kupa kupova nije donela mnogo radosti rukometašicama Dinama–Petrohemije. U češkom gradu Olomoucu izgubile su od Zore s 35:25 (13:13).

Meč je odigran 2. novembra, a sudije Aleš Veber i Damjan Pangerc iz Slovenije, po opštim ocenama, vrlo korektno su delili pravdu. „Malene” su igrale u sastavu: Eva Dinevska, Iva Pokrajac (tri gola), Lana Žiga (šest), Ana Sekulić, Danica Pavlov (četiri), Nataša Damjanović (pet), Tamara Vukosavljević, Marina Samoila, Zorica Čubrić, Svetlana Matijašević, Biljana Balać (šest), Ivana i Bojana Tanelov i Tijana Perušina (jedan).

 Odbojka

 Izgubile su odbojkašice Dinama–Azotare, poražen je Borac–Petrohemija, treći put u sezoni pognute glave su teren napustili i odbojkaši Dinama, bez bodova su ostale i devojke Pančeva, a čast pančevačke odbojke i ovoga vikenda su spasle igračice Dinama–Azotare 2, koje su trijumfovale u Sremskim Karlovcima.

Derbi trećeg kola Superlige u ženskoj konkurenciji odigran je u Hali sportova na Strelištu. Pančevačke „lavice” još jednom su poklekle na svom terenu: Dinamo Azotara – Crvena zvezda 1:3, po setovima: 25:23, 19:25, 12:25 i 22:25.

Odbojkaši starčevačkog Borca–Petrohemije pretrpeli su i treći poraz u Superligi. Prema očekivanjima, prošlog vikenda izgubili su u Beogradu od Crvene zvezde s 3:0, po setovima: 25:20, 25:22 i 25:20.

Treće kolo odigrano je i u prvoj ligi, a odbojkaši pančevačkog Dinama pretrpeli su i treći poraz. Železničar ih je u Beogradu savladao s 3:0, po setovima: 24:14, 25:9 i 25:22.

U Drugoj ligi „Sever” za odbojkašice, u kojoj naš grad ima dva predstavnika, prošlog vikenda je odigrano treće kolo. Odbojkašice Dinama–Azotare 2 i ovog puta su jedine trijumfovale – u Sremskim Karlovcima pobedile su domaći Partizan. Ekipa Pančeva izgubila je na svom terenu od Rume (3:1).

Powered by blog.co.yu - Design by BalearWeb